Uus raamat. Fuchsia Dunlop - "Haiuim ja Sichuani pipar". Magushapu söömismeenutus Hiinast.

Fuchsia Dunlop - "Haiuim ja Sichuani pipar". Magushapu söömismeenutus Hiinast.
1994. aastal Hiinasse õppima läinud ning selle maa kokakunsti armunud autor annab teoses ülevaate nii Hiina eri piirkondade kokakunstist, kui ka selle ajaloost ja kultuurilisest rollist ning jagab näpunäiteid, kuidas selle teinekord väga harjumatu ja võõra maa toitu tõeliselt mõista. Tõlkinud Kreet Volmer. Raamatut tutvustab Peeter Helme.
Muusika nimekiri
{{music.Info.STARTTIME | substringtwo}}
{{music.meta.AUTHOR1}} - {{music.meta.SONGNAME}} ({{music.meta.PERFORMER}})

Samal teemal

Kommentaare veel ei ole. Ole esimene!

Vasta kommentaarile

+{{childComment.ReplyToName}}:
Vasta kommentaarile
Vasta

Laadi juurde ({{take2}})
Lisa uus kommentaar

Kuula veel

Viimati lisatud