Raamatus on loetletud 101 Eestis nüüd või minevikus olulisel kohal olnud toitu ja toiduainet koos nende söömise ajaloo ja päritolu ning tuntumate valmistusviisidega nii keskajal, Rootsi ajal, tsaariajal kui ka sõdadevahelises Eestis, nõukogude võimu ajal ning tänapäeval. Teost rikastavad rohked värvilised illustratsioonid.
Raamatut tutvustab Peeter Helme.
Delta 19. märtsil: Ceciliana, "Calisto", Paula Pajusaar, baltisaksa ihad
Vanamuusikafestival Ceciliana tähistab kümnendat tegutsemisaastat; Cavalli barokkooperist "Calisto" räägib Liis Kolle; külaline on kitarrist, ansamblist Minimal Wind tuntud Paula Pajusaar; näitus baltisakslaste ja eesti talupoegade unistustest, ihadest ning kirgedest. Saatejuht on Ivo Heinloo.
Kommentaarid
Alates 02.04.2020 kuvab ERR kommenteerija täisnime.