Uus raamat. Peeter Helme

Fuchsia Dunlop - "Haiuim ja Sichuani pipar. Magushapu söömismeenutus Hiinast. 1994. aastal Hiinasse õppima läinud ning selle maa kokakunsti armunud autor annab teoses ülevaate nii Hiina eri piirkondade kokakunstist, kui ka selle ajaloost ja kultuurilisest rollist ning jagab näpunäiteid, kuidas selle teinekord väga harjumatu ja võõra maa toitu tõeliselt mõista. Tõlkinud Kreet Volmer.

Muusika nimekiri
{{music.Info.STARTTIME | substringtwo}}
{{music.meta.AUTHOR1}} - {{music.meta.SONGNAME}} ({{music.meta.PERFORMER}})

Kommentaare veel ei ole. Ole esimene!

Vasta kommentaarile

+{{childComment.ReplyToName}}:
Vasta kommentaarile
Vasta

Laadi juurde ({{take2}})
Nime väli peab olema täidetud
Mitte rohkem kui 50 tähemärki
Kommentaari väli ei saa olla tühi
Mitte rohkem kui 1024 tähemärki
{{error}}
Lisa uus kommentaar